top of page

Wie zijn wij,
de makers van Tulip?

​​

Wij zijn United Comfort Industries, de makers van het Tulip kussen. In het Brabantse Zevenbergen willen we de beste hoofdkussens van de wereld maken.
 

Goede hoofdkussens maken betekent bij ons, zelfs na 30 jaar, nog grotendeels handwerk. En omdat we alleen met de beste materialen werken weten we eigenlijk wel zeker dat we je een groot plezier kunnen doen met ieder kussen dat hier vervaardigd wordt. Wereldwijd slapen er honderdduizenden mensen op een van onze kussens. Maar in Nederland zijn we eigenlijk nog vrij onbekend! Misschien komt daar snel verandering in nu we hier het Tulip kussen verkopen.

Bij het ontwerpen van Tulip kreeg onze ontwerper de vrije hand. Hij zou nooit hebben bedacht dat hij zich vol overgave zou storten op het ontwerpen van kussens. Maar hoe langer hij ermee bezig was, hoe groter zijn fascinatie werd. “Hoe kan het dat mensen soms zo weinig aandacht lijken te hebben voor een product waar je letterlijk eenderde van je leven je hoofd aan toevertrouwt? Hij wilde een hoofdkussen ontwerpen dat je bewust maakt van je kussen. Waarbij je denkt “Huh, is dat een kussen? En waarvan je als je het eenmaal voelt, echt gaat houden.

Over_1.jpg
Over_ons_2.jpg

Iedere keer als iemand bij het zien van Tulip nadenkt over waarop hij zelf slaapt, zijn we tevreden. Maar natuurlijk is het helemaal fantastisch als je dan ook echt je slaap verbetert op een Tulip.

 

In de video op deze pagina kun je zien hoe Tulip werd ontworpen.

 

We wensen je uiteraard een Tulip toe, maar hoe dan ook...heerlijke nachten.

 

Team Tulip

United Comfort Industries

bottom of page